Personalizare

Promovează-ți brand-ul cu textile și accesorii personalizate!

La Malfini, oferim mai mult decât comercializarea de articole și accesorii vestimentare care pot fi personalizate cu ușurință. Oferim o gamă largă de servicii de personalizare prin broderie, transfer termic, transfer serigrafic, sublimare și gravură, pentru a satisface orice nevoi.

Cu ajutorul echipamentelor moderne de personalizare, dăm culoare materialelor promoționale. Indiferent că deții o afacere sau lucrezi în cadrul unei asociații sau instituții, materialele personalizate aduc întotdeauna succes și loialitate față de brand-ul tău. Acest lucru este valabil atât pentru clienții sau partenerii tăi, cât și pentru angajații sau membrii care îmbracă ținute adecvate brand-ului pe care îl reprezintă.

La cerere, putem imprima, broda, sublima sau grava orice logo sau grafică dorești pe textilele achiziționate de la noi. Serviciile noastre sunt computerizate și asigură o rezistență sporită a personalizării, pe termen lung.

Broderia este unul din cele mai rezistente modalități de personalizare pentru produsele textile dar și a accesoriilor precum: șepci, prosoape, sacoșe și alte accesorii. Ea poate fi aplicată folosind un scai sau direct pe material, indiferent de mărimea dorită.

Prin intermediul transferului termic, materialele tale vor fi personalizate la cald, folosind o presă și o folie specială de termotransfer. Astfel, putem imprima cu ușurință orice grafică, indiferent de complexitate, într-un timp scurt, în cantități mari și la costuri avantajoase.

Serigrafia presupune imprimarea diferitelor materiale textile sau plastice. Este utilizată în cadrul imprimării unei cantități mari de materiale sau produse promoționale.

Sublimarea reprezintă procesul transferului de cerneală direct în țesătura materialului, la temperaturi ridicate. De la textile la suporturi din ceramică, sublimarea permite o gamă variată de personalizări, indiferent de modelul grafic dorit.

Dorești o ofertă de personalizare pentru brand-ul tău? Contactează-ne acum și crește impactul acțiunilor tale cu ajutorul textilelor și accesoriilor personalizate!